KOVAČEV BAYERN

Kovač uoči finala Kupa dobiva dva pojačanja: "Mi smo prvaci, a Leipzig je treći"

Foto: EPA

NIKO KOVAČ u subotu će imati priliku uzeti drugi trofej ove sezone i tako okruniti svoju premijernu sezonu u Bayernu iz Münchena duplom krunom nakon što je za vikend osvojio Bundesligu.

Bavarci će u subotu od 20 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu igrati finale protiv RB Leipziga, trećeplasirane momčadi njemačkog prvenstva i jednog od ugodnijih iznenađenja sezone.

"Znamo da je Leipzig dobra momčad. Lani sam iskusio kako je to biti u finalu. Nikoga ne smijete podcjenjivati. I nećemo. Mi smo prvaci, a Leipzig je na dobrom, dobrom trećem mjestu. Bit će ovo utakmica savijanja i razbijanja. Očekujem napetu borbu i blizak rezultat. Morat ćemo se stvarno dodatno potruditi", rekao je Niko Kovač na najavnoj presici uoči final DFB-Pokala.

Podsjetimo, Kovač je lani s Eintrachtom osvojio DFB-Pokal i to upravo pobjedom protiv Bayerna 3:1, a jedan od strijelaca bio je i Ante Rebić.

Dobre vijesti ima hrvatski trener uoči finala jer su se treninzima vratili kapetan Manuel Neuer i James Rodriguez i vjerojatno će biti spremni za subotnji okršaj.

Neuer je izvan pogona bio od polovice travnja zbog ozljede mišića, dok je James propustio mjesec dana nogometa iz istog razloga.

Standings provided by Sofascore LiveScore
 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.