KOVAČEV BAYERN

Kovač jedva smirio pobješnjelog liječnika: "Nisam htio da pomogne našem igraču"

Foto: EPA

JUČERAŠNJE polufinale Kupa Njemačke između Bayerna i Werdera bilo je ispunjeno iznenađenjima. Bavarci su mirno vodili s 2:0 do pred kraj utakmice, kada je klub iz Bremena u 67 sekundi nadoknadio taj zaostatak.

Srećom po Kovača i Bayern, nedugo nakon toga gostima je dosuđen penal koji je realizirao Robert Lewandowski i odveo minhenski klub u finale u kojem će tražiti 19. trofej u Kupu.

WERDER - BAYERN 2:3 Kovač izbjegao preokret i uz pomoć VAR-a ušao u finale Kupa

Međutim, vrhunac bizarnosti na utakmici dogodio se pred sam kraj kada je umalo došlo do fizičkog obračuna dvojice članova Bayernovog stožera. U glavnim ulogama su Niko Kovač i klupski liječnik Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt koji su se umalo fizički sukobili.

76-godišnji gospodin toliko je poludio nakon jednog grubljeg prekršaja nad Javijem Martinezom da je krenuo s klupe uz salvu psovki prema suparničkim igračima. No šef Niko Kovač uspio ga je zadržati, a zašto je to napravio - objasnio je na presici poslije utakmice.

"To uopće nije bila svađa, već samo činjenica da sam htio zaustaviti doktora na putu da pruži tretman Javiju Martinezu kako on ne bi morao napustiti teren te da ne odigramo posljednje minute s desetoricom na terenu", objasnio je šef Bayerna i otklonio sve sumnje u vezi ovog nemilog događaja.

Mnoge je ovaj događaj podsjetio na famoznu reakciju Josea Mourinha prema tadašnjoj liječnici Chelseaja Evi Carneiro kada je ona otrčala pružiti pomoć Edenu Hazardu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.