KOŠARKA

Košarkaški Dinamo promijenio trenera

Foto: KK Dinamo

KOŠARKAŠKI klub Dinamo objavio je na svojim stranicama kako je došlo do promjene na poziciji trenera. Milan Ličina više nije trener seniorske momčadi. Do kraja sezone prvu momčad će voditi Mario Štirjan kojem je povjeren velik zadatak da dovede Dinamo u najviši rang hrvatske košarke.

Plavi su na dobrom putu da to ostvare, a novi trener je to istaknuo kao glavni cilj. "Činjenica da smo ostali jedina neporažena ekipa na domaćem terenu pokazatelj je da nije floskula kad govorimo da su navijači naš šesti igrač. Ovim putem želio bih im zahvaliti na dosadašnjoj podršci i pozvati ih da nam nastave biti vjetar u leđa, počevši već od subote i utakmice s Omišem u lovu na prvu ligu“, kazao je novi trener.

"Prvi samostalni seniorski trenerski posao imao sam protekle sezone vodeći momčad KK Rudeš Bulldogs u Drugoj muškoj ligi. S obzirom na to da je ekipa sastavljena većinom od juniora KK Dinamo Zagreb, uz pomoć nekoliko mlađih seniora, može se reći da mi je ovo prvi „pravi“ seniorski trenerski posao.

Moj cilj je oduvijek bio rad sa seniorskim ekipama te sam zahvalan što mi je klub ukazao povjerenje i pružio ovu priliku. Velika mi je čast i zadovoljstvo biti trener Dinama, a istovremeno i obveza da pružamo igre i ostvarujemo rezultate kakve Dinamo zaslužuje. S nestrpljenjem iščekujem početak Lige za prvaka, znam da će izazov biti veći nego dosad, ali ga s ponosom prihvaćam", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.