Kongo priznao: Cro Copa sam namjerno koljenom pogodio u jaja

MUSTAPHA AL TURK i Mirko Filipović imaju dvije zajedničke stvari: obojica su ulazila u ring s Francuzom Cheickom Kongom i obojica su izašli kao gubitnici. Cro Copu je to bila posljednja borba u UFC-u, a AL Turku prva. Doduše, Mirko je prvu rundu odradio vrlo solidno, da bi u nastavku potpuno fizički potonuo. Britanac francuskom gorostasu nije bio ništa do vreće za napucavanje.

Zanimljivo je da će Kongo nastupiti i na turniru U Koelnu, a u intervjuu koje dao za britanske medije koji je prenio Profightstore, Kongo je priznao jednu zanimljivu stvar. Francuz naime ne skriva da je Cro Copa udario namjerno u genitalije.

"Zadnji udarac nije bio slučajan. Prva dva udarca bila su sa strane, a on se žalio da sam ga pogodio u prepone, tako da me to iznerviralo. Zbog toga sam se naravno ispričao, ali kad se boriš, bori se kao čovjek", objasnio je svoje razloge tamnoputi Francuz.

Kogo je naglasio da bi se s Cro Copom ponovno borio samo ako bi borba bila za naslov UFC-ovog prvaka. U protivnom, Mirko mu trenutačno nije prioritet. Francuzu će se u Koelnu suprotstaviti izuzetno opasni Cain Velasquez, a to će uz glavno borbu večeri te Mirka i Al Turka biti najzanimljivije što nudi UFC 99.

M.P.
Foto: cagepotato.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.