Komentar Denvera na Jokićevu dominaciju nad Wembanyamom je hit

Foto: Profimedia

SRBIJA je pobijedila Francusku 79:67 u Lyonu u pripremnoj utakmici za Olimpijske igre u Parizu. Utakmica se željno čekala jer je za domaćine igrao NBA rookie godine Victor Wembanyama, a za goste Nikola Jokić, MVP najjače lige. Jokić (29) je otpuhao devet godina mlađeg diva visokog 2.24 metra.

Jokić je briljirao. Za manje od 20 minuta postigao je 20 poena i imao 12 skokova. Bogdan Bogdanović dodao je 15 poena. Kod Francuza najbolji je bio Wembanyama s 14 poena i 10 skokova, a Guerschon Yabusele postigao je 12 poena. 

MVP školovao rookieja godine

No Jokić je privatizirao utakmicu. U nekoliko situacija je izdominirao Wembanyamu. Mladi Francuz se postavio ispred Srbina kada je ovaj krenuo prema košu, ali Jokić ga je otpuhao. Izbacio ga je izvan terena, pa poentirao. Nedugo zatim je sjajno postigao tricu. Pogledajte kako je to uspio OVDJE.

Tu nije bio kraj Jokićevom školovanju Wembyja. U reketu je ušao među tri Francuza, odgurnuo im najboljeg igrača i položio na drugi obruč. Uz sve navedeno još je i izborio faul za dodatno bacanje. Pogledajte tu akciju OVDJE.

Denver: On kuha

Jokićevom igrom za Srbiju oduševljen je i njegov klub. Denver Nuggetsi su na profilu na X-u objavili video Jokićeve akcije i poentiranja preko Wembanyame uz status "He's cooking", što doslovno prevedeno znači "On kuha".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.