Koemana kamere uhvatile kako jede iskopano iz nosa

Foto: Profimedia

NIZOZEMSKA je preokretom pobijedila Poljsku 2:1 u prvom kolu skupine D Europskog prvenstva. Poljaci su iznenađujuće poveli preko Adama Bukse u 16. minuti, a izjednačio je Cody Gakpo u 29. minuti. Pobjedu Nizozemskoj donio je Wout Weghorst u 83. minuti, samo par minuta nakon što ga je Ronald Koeman uveo u igru. Nizozemski izbornik Koeman nije ostao zapažen samo pogođenom zamjenom.

Snimka se proširila po društvenim mrežama

Naime, legendarnog Nizozemca kamere su uhvatile kako kopa nos, a zatim i stavlja u usta iskopani sadržaj. Koeman je to odradio u nekoliko sekundi, a onda je obrisao ruku o ruku te na kraju lice majicom. Gnjusna scena trajala je desetak sekundi i odmah je postala hit na društvenim mrežama. Koeman nije prvi trener koji je ovo napravio. Nijemac Joachim Low često je za vrijeme utakmica znao kopati nos i jesti iz njega, a ponekad se češao i po stražnjici.

Koeman je nizozemska legenda

Koeman je zasad stao na operiranju nosa, no i to je bilo dovoljno da izazove gnušanje. Proslavljeni 61-godišnji strateg reprezentaciju Nizozemske vodi drugi put. U karijeri je još vodio Vitesse, Ajax, Benficu, PSV, Valenciju, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton, Everton i Barcelonu. Igrao za Groningen, Ajax, PSV, Barcelonu i Feyenoord.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.