LIGE PETICE

Koeman bijesan, trojica igrača Barcelone zakasnila na trening

Foto: EPA-EFE

RONALD KOEMAN još nije vodio utakmicu otkako je preuzeo Barcelonu, a već se susreće s problemima zbog discipline svoje momčadi.

Naime, španjolski Cuatro je objavio kako su trojica igrača kasnila na trening Barcelone i da je to jako razljutilo Koemana i njegove pomoćnike. 

Najviše je kasnio desni bek Nelson Semedo, 19 minuta, nakon njega je Ousmane Dembele kasnio 11 minuta, a Artura Vidala nije bilo sedam minuta od početka treninga.

Svu trojicu će gotovo sigurno novčano kazniti. Najviše zabrinjava Dembele kojemu ovo nije prvi put da kasni na trening. Jednom je tako zakasnio jer je noć prije dugo s prijateljem igrao videoigre.

Koemanova pravila

Možda su pravila novog trenera razlog zašto su trojica navedenih igrača zakasnila na početak treninga.

Barcelona je izgledala fizički jako loše i Koeman je odmah počeo raditi na tome. Španjolski mediji, prije svih Marca, Koemana su prozvali - narednikom.

Naime, igrači Barcelone sada doživljavaju svaki trening kao da im život ovisi o tome i trenira se pola sata duže nego prije. Pod Valverdeom i Setienom seanse su trajale sat vremena, sada Koeman drila Messija i suigrače 90 minuta. Povećan je i intenzitet rada uz puno trčanja, na što igrači Blaugrane nisu navikli.

Koeman je uveo i nove disciplinske mjere. Nogometaši Barcelone se moraju pojaviti u klupskim objektima Sant Joan Despi sat vremena prije početka treninga kako bi se pripremili. Ako trening započinje u 9:30, Koeman ih želi na terenu za trening vidjeti točno u sekundu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.