Koeln se raspituje za Anasa Sharbinija

GLAVNI menadžer FC Koelna Michael Meier potvrdio je njemačkim medijima da se klub interesira za Anasa Sharbinija. 22-godišnji kapetan Rijeke već dugo čeka na pravu ponudu koja unatoč kontinuiranom zanimanju stranih klubova ipak ne stiže na dresu riječkog prvoligaša.

Iznosi od pet-šest milijuna eura, koji su se nekad vezivali uz njegovo ime, danas su sramežljiviji, ali i dalje na Kantridi stižu skauti iz jakih europskih liga. U jučerašnjoj su utakmici Rijeke i Slaven Belupa imali što vidjeti: braća Sharbini odigrala su fantastičnu utakmicu i okrunili je s čak četiri pogotka kombinirano.

Anas je zabio hat-trick, i najavio hrabri dolazak na Maksimir u sljedećem kolu. A možda će ga u Zagrebu pogledati i u ljudi iz Koelna, koje već duže vremena intrigira i napredak Ivana Perišića.

"Skupljamo informacije", kratak je bio operativac Koelna.

Varvodić bez šansi

U gradu na Rajni na sjeveru njemačke posudbu odrađuje i Hajdukov vratar Miro Varvodić, koji još uvijek čeka svoju priliku među vratnicama. Sharbini ili Perišić tražili bi mjesto među veznjacima kalibra Petita i Boatenga. Tu je i Kevin Pezzoni, dok Ehretu i Broichu ugovor istječe ovog ljeta.

Kadrovska se križaljka osebujnog trenera Dauma još slaže, a Meier je krenuo s vratarom Farydom Mondragonom, koji nije zadovoljan ponudom novog ugovora. Koeln se stoga preventivno okrenuo vrataru Karlsruhea Markusu Milleru, za kojeg Drpićev klub traži 1,2 milijuna eura. Varvodić, čini se, nije u statusu prve zamjene.

D.R.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.