KOVAČEV BAYERN

Kod Kovača je glavni igrač, zbog njega se rugaju Englezima: "Nije dobar za WBA"

Foto: EPA-EFE

SERGE GNABRY proglašen je za najboljeg igrača Bayerna u Kovačevoj debitantskoj sezoni.

Bivši hrvatski izbornik potpuno je isprofilirao 23-godišnjeg njemačkog ofenzivca kojemu je prije četiri godine rečeno da nije dovoljno dobar za West Bromwich Albion.

Velški menadžer Tony Pulis izjavio je tada kako iz Arsenala posuđeni Gnabry nije spreman igrati u Premiershipu, a nakon što je Bayern objavio nagradu Gnabryju, javio se njegov bivši suigrač iz Arsenala Hector Bellerin.

"Nije dovoljno dobar za West Bromwich Albion. Čestitam, brate, uvijek sam znao da si najbolji", napisao je Španjolac uz manju dozu sarkazma na Twitteru.

Gnabry se mučio u Engleskoj da bi prije dvije godine prešao u Werder Bremen. Godinu kasnije ga je otkupio Bayern koji ga je poslao na posudbu u Hoffenheim, no po dolasku Kovača na klupu bavarskog giganta Serge je postao član udarne postave.

Kako su Franck Ribery i Arjen Robben u veteranskim godinama, Gnabry je uspio iskoristiti šansu pa je u minuloj sezoni u 42 nastupa zabio 13 golova uz devet asistencija.

Kovač mu je dao 2541 minutu igre i sasvim je jasno da klub gradi budućnost oko njega. Za njemačku reprezentaciju u osam nastupa ima sedam golova i prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura.

Puno toga, nema sumnje, duguje Niki Kovaču koji mu je pružio povjerenje i prepoznao njegov potencijal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.