Klopp: Liverpool kakav sam nekada poznavao

Foto: Getty Images / Guliver image 

ODAVNO navijači Liverpoola nisu bilo u ovakvom deliriju. Nakon što je Kloppova momčad u potpunosti nadigrala Manchester United u prvom sudaru osmine finala Europa lige, istaknuli su koliko im je to ovaj put bilo važno. Slavili su žestoko kao nekad, kada se radilo o puno većem ulogu. No, aktualni trenutak je drugačiji. Veliki engleski rivali koji zajedno imaju 38 naslova prvaka Engleske i osam u Ligi prvaka, konačno se opet bore za nešto. Osjetili se to itekako na tribinama Anfielda. Louis Van Gaal bio je toliko oduševljen da je navijačima Uniteda poručio da u uzvratu budu "poput Liverpoolovih". Nakon poraza 2:0, ne vjerujemo da će im ovo sjesti.

 

Ostavite jutarnju kavu i pecivo i poslušajte OVO:

Posted by Index Sport on 10. ožujka 2016

Van Gaal potpuno razbijen tvrdi: Golovi Liverpoola su jeftini

Van Gaal je dalje nastavio s kritikom sudaca. Svjestan da je potpuno nadigran u derbiju, ipak smatra da su golovi koje je Liverpool zabio jeftini. Točno se tako izrazio.


Liverpool 2-0 Manchester United 10-03-2016 by Football1Live

"Kod jedanaesterca (Depay povukao Clynea, op.a) Clyne je bio izvan kaznenog prostora kada je pao. No, bilo je to teško vidjeti u nekoliko sekundi. Kod drugog gola, Lallana je već bio u ofsajdu kada je dodavao Firminu. Ako je sudac bio u formi da vidi penal u prvom dijelu, onda je trebao i ostati u formi u nastavku", sarkastičan je trener Uniteda.

"U nastavku smo se konsolidirali, zaigrali smo bolje, ali nismo stvarali prave šanse", dodao je Nizozemac.

Klopp: Počeli smo vraćati dug 

Juergen Klopp na drugoj strani imao je razlog da opet raširi prepoznatljiv osmijeh pred fotoreporterima. 

"Nevjerojatna atmosfera. Hvala svima koji su pomogli u tome. Ovo je bio Liverpool kakvog sam poznavao prije nego sam došao iz Njemačke. Sretan sam, posebno mi je drago zbog ljudi koji su s nama ove sezone prošli kroz teške trenutke. Počeli smo im vraćati dug"

Dodao je kako bi bio mirniji pred uzvrat da na kontu ima još koji pogodak.

"No, to je život. Od prve sekunde bili smo jako dobri. Imali smo u našoj igri sve što je bilo potrebno, nismo dali Unitedu da diše. Morali smo zabiti više, ali da mi je netko prije utakmice ponudio 2:0. prihvatio bih. Nije gotovo, toga smo svjesni. U dobroj smo poziciji da u Manchesteru idućeg tjedna završimo stvari"

Liverpool ima slobodan vikend, dok United sutra dočekuje West Ham i Slavena Bilića u četvrtfinalu FA Kupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.