LIGE PETICE

Klopp konačno objavio dobre vijesti

Foto: EPA-EFE/Peter Powell

OZLJEDE su poharale Liverpool i najvažniji su razlog zašto aktualni prvak Engleske ove sezone ne samo da je rano ostao bez mogućnosti obrane naslova nego je i na šestom mjestu i mora se boriti za mjesto koje iduće sezone vodi u Ligu prvaka. 

Desetkovani Liverpool, koji je izgubio četiri od pet posljednjih prvenstvenih utakmica, nakon 26 kola Premiershipa ima čak 21 bod manje od vodećeg Manchester Cityja, rano je ispao iz oba engleska kupa i jedino natjecanje u kojem je uspješan je Liga prvaka.

Međutim, pred sutrašnji derbi protiv Chelseaja menadžer Redsa konačno je priopćio dobre vijesti. U momčad se vraća vratar Alisson, koji je propustio posljednji susret zbog očeve smrti, a ranije tijekom sezone je zbog ozljeda propustio sedam utakmica. 

Nadalje, treninzima se vratio Fabinho. Defenzivni veznjak koji je zbog ozljeda svih braniča ove sezone postao stoper, zbog ozljeda je i propustio šest od sedam posljednjih utakmica Premiershipa. 

Konačno, očekuje se povratak i Dioga Jote. Sjajni krilni napadač koji je ljetos došao iz Wolvesa odmah se pokazao kao veliko pojačanje. Sezonu je počeo kao rezerva, ali je sjajnim ulascima s klupe postao prvotimac te u 17 nastupa postigao devet golova. 

Nažalost, zbog ozljede koljena propustio je zadnjih 17 utakmica. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.