HNL

Ključni igrač obrane Osijeka potpisao novi ugovor

Foto: NK Osijek

DANIJEL LONČAR produljio je ugovor s Osijekom. Pouzdani branič svoju vjernost Osijeku potpisao je do 2026. godine i tako novim ugovorom okrunio sjajne igre koje pruža na travnjaku. Lončar je pokazao da mu definitivno pripada budućnost osječkog nogometa, a već s 24 godine se primaknuo troznamenkastom broju nastupa za klub.

"Drago mi je što smo Danijelu produžili ugovor do 2026. godine, svojim igrama je to apsolutno opravdao. Domaći je dečko, lider svlačionice, nametnuo se svojim igrama, ponašanjem na terenu i izvan njega i apsolutno je zaslužio poboljšanje i produženje ugovora", rekao je Nenad Bjelica.

Zahvalan na ugovoru

"Ne znam kojim bih riječima opisao svoju sreću i zadovoljstvo. Tu sam od malih nogu, za mene je ovo velika stvar u karijeri. Zahvalan sam treneru, stožeru i klubu, a mogu samo obećati da ću nastaviti raditi kao i do sada kako bih bio još bolji igrač", poručio je Lončar.

Lončar je u dresu Osijeka do sada odigrao 97 utakmica, postigao četiri pogotka i dodao četiri asistencije te se prometnuo u nezamjenjivu figuru zadnje linije. Ovaj 24-godišnji branič iz Čepina prve nogometne korake je napravio u Osijeku još 2006. godine, pa je kako se seniorskom nogometu primicao preko Čepina, Bijelog Brda i druge momčadi Bijelo-plavih izborio dres koji danas ponosno nosi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.