Kempes ne želi da se Messi vrati u Barcelonu: "Imam sebičan razlog"

Foto: EPA

LEGENDARNI argentinski nogometaš Mario Kempes (68) govorio je o mogućem povratku Lionela Messija u Barcelonu. Podsjetimo, Messiju na kraju sezone istječe ugovor s PSG-om, a mjesecima se piše kako bi se mogao vratiti u katalonski klub u kojem je izgradio status najboljeg nogometaša na svijetu.

"Messijev povratak u Barcelonu ne bi bio zdrav za njega. Bolje mu je u Francuskoj, gdje može mirno dočekati iduće Svjetsko prvenstvo. Barcelonini ciljevi su drugačiji, još se nije oporavila otkako je otišao. Ondje ima puno problema", rekao je Kempes, koji je za Argentinu odigrao 43 utakmice i zabio 20 golova, dok je 1978. bio svjetski prvak s Argentinom.

Messi, kojem je 35 godina, krajem 2022. osvojio je Svjetsko prvenstvo u Kataru, što je jedini trofej koji mu je nedostajao u bogatoj karijeri. Kempes je rekao kako iz sebičnog razloga želi da Messi ne ide u Barcelonu: "Razmišljam o argentinskoj reprezentaciji. Za fizički i psihički mir, bolje je da bude u Francuskoj nego u Barceloni jer će biti svježiji za reprezentaciju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.