Karoglan: Zadnji put sam odbio uvesti Perišića. Sad nisam mogao

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

DINAMO i Rijeka igrat će u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk 1:0 i izborio je finale s Rijekom, koja je izbacila Lokomotivu. Strijelac je bio Sandro Kulenović u 15. minuti dvoboja. Za Hajduk je debitirao Ivan Perišić, koji je u igru ušao u 72. minuti. Finale će se igrati na dvije utakmice. Prva će se odigrati 15. svibnja, a druga 30. Utakmicu je komentirao Mislav Karoglan.

"Puno bolji Dinamo danas nego prije par dana i apsolutno zaslužena pobjeda. Rekao sam da će prva utakmica dati inerciju ekipi koja pobjedi i to se dogodilo. Dinamo nas je malo iznenadio formacijom, nismo dobro stiskali u presingu, nismo bili dobri na drugim loptama, ali glupo je sada išta pričati, zaslužena pobjeda Dinama", rekao je Karoglan pa dodao:

"Hrgović je igrao jer je u najboljoj formi od lijevih bekova u zadnje vrijeme, to se mora poštovati. Perišić je izrazio veliku želju i riskirao puno time, nisam mogao odbiti tako kvalitetnog igrača nakon što sam ga zadnji put odbio uvesti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.