Karoglan o igraču Hajduka: Stavio sam rampu na njegov odlazak, ne dam ga

Foto: Ivo Cagalj /PIXSELL

HAJDUK je nakon dugo vremena prvi dio sezone SuperSport HNL-a završio kao jesenski prvak, ispred Rijeke i Dinama, i na Poljudu se ne skriva da je cilj titula prvaka. Ekipu vodi Mislav Karoglan, koji je u dva mandata skupio 21 utakmicu bez poraza na klupi Bijelih, a u intervjuu za Dalmatinski portal govorio je o brojnim aktualnim temama.

Komentirao je i odnos s australskim veznjakom hrvatskih korijena Anthonyjem Kalikom, koji je ove sezone imao nekoliko vrlo dobrih nastupa za Bijele nakon ulaska s klupe: "Uvijek je bilo da slabo trenira, a nas je kupio treningom. Dođeš u ured, Blatnjak kaže: 'Kalik je bio najbolji.' Mene osobno je kupio kad sam ga uvodio u igru petnaestak minuta prije kraja. Kažem mu: 'Ideš na desetku', a on odgovori: 'Top.'

Često igrači ulaze namrgođeni, on je baš hajdukovac do srži i pravi je momak za svlačionicu. Koliko će igrati, ne znam, ali rekao sam 'ne dam ga' i stavio sam rampu na njegov odlazak, jer kad je netko toliko privržen, to mi je strašno bitno, uz to što, ponavljam, jako dobro trenira."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.