RUKOMET

Karačić više neće igrati za reprezentaciju BiH: Ostvario sam dječačke snove

Foto: EPA

IVAN KARAČIĆ, brat hrvatskog rukometaša Igora Karačića, više neće predstavljati reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Objavio je kako je razgovarao s članovima obitelji i suigračima te odlučio oprostiti se od reprezentativnog dresa koji je prvi put obukao s 19 godina.

"Odluka nije bila jednostavna, ali svaki sportaš, prije ili kasnije, dođe do te točke", napisao je Karačić pa nastavio kako nije mogao ni zamisliti da će 18 godina predstavljati BiH. "S reprezentacijom sam ostvario dječačke snove, igrao na svjetskom i europskim prvenstvima, a Bog mi je dao da postignem odlučujuće golove protiv Islanda i Češke za povijesne plasmane za prvo svjetsko, a potom i europsko prvenstvo za našu zemlju", naveo je.

Uvijek je dostupan za pomoć

Istaknuo je kako je reprezentacija postala njegova druga obitelj. Pomogli su mu u formiranju njega kao sportaša i osobe, siguran je. Kao i brojnim drugim sportašima, san mu je bio nastupati za svoju zemlju, što je i ostvarivao tijekom gotovo dva desetljeća.

"Sada je vrijeme za mlađe da nastave našim putem. I da budu i bolji od nas. Uvjeren sam da oni to mogu i da ćemo nastaviti s plasmanima na velika natjecanja. Na moju pomoć uvijek možete računati", poručio je i zahvalio se suigračima, prijateljima i navijačima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.