Karabatić: Nakon što su otjerali Noku ne vjerujem Kielu i odlazim!

FRANCUSKI rukometni reprezentativac i vanjski rukometaš njemačkog prvaka Kiela, Nikola Karabatić, nanovo se žestoko obrušio na vodstvo svog njemačkog kluba.

"Otpuštanje Noke Serdarušića bilo je kršenje dane mi riječi. Nakon toga više ne mogu imati povjerenja u ljude koji vode Kiel. Dakle, nemoguće je da nastavimo suradnju", izjavio je Karabatić, ovaj put u intervjuu za Ruhr Nachrichten.

Ponajbolji rukometaš na svijetu neprestano medijski proziva klub s kojim ima važeći ugovor do 2012. godine inzistirajući da ga u Kielu oslobode ugovora i puste u francuski Montpellier, iz kojeg je i stigao u Njemačku.

Prema posljednjim informacijama iz Francuske, skupa s njim mogao bi krenuti i slovenski desnokrilni reprezentativac Vid Kavtičnik, najbolji Kielov strijelac u završnici sezone.

Osim što rukometne i zakonom nadležne institucije istražuju navode o namještanju utakmica Kiela u Ligi prvaka od 2000. godine, i osim što im najbolji igrač prijeti odlaskom bombardirajući ih pritom gdje stigne, Kielu uopće ne ide loše. Osvojili su bundesligaški naslov i Njemački kup, a čeka ih i finale Lige prvaka protiv španjolskog Ciudad Reala.

M.Š./Totalsport
Foto: THW Kiel

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.