Kapetan Temišvara: Dinamo je bolji od Anderlechta, ali nije imao sreće

KAPETAN Temišvara Dan Alexa najavio je utakmicu s Dinamom. Rumunji smatraju da su Modri još uvijek favoriti za osvajanje skupine, dok za prvu utakmicu protiv Anderlechta kažu kako Dinamo nije imao sreće.

"Dinamo je izgubio prvu utakmicu iako je dominirao protiv Anderlechta. Belgijci su zabili golove nakon individualnih grešaka Zagrepčana. Dobro smo proučili utakmicu protiv Anderlechta u kojoj su bili bolji, ali nisu imali sreće. Žarko želimo pobjedu, no to će biti jako, jako teška utakmica", rekao je Alexa.

Veznjak Claudiju Ionescu očekuje podršku vatrenih navijača.

"Želimo pobjedu. Nadam se da će nam naši navijači biti vjetar u leđa. Očekujem pun stadion, kao što to uvijek očekujem kad igramo važnu utakmicu", rekao je Ionescu.

S druge strane, Dinamov Grk Papadopoulos priznao je da ne zna baš previše o protivniku, ali smatra da Modri mogu slaviti u Rumunjskoj.

"Očekujem dobru utakmicu i mislim da možemo pobijediti. Još nismo pogledali nikakve snimke, to ćemo tek učiniti. Znam da su momčad koja igra u prvoj rumunjskoj ligi i ima jako dobre igrače. Očekujem dobru atmosferu na stadionu i nadam se da ćemo se iz Rumunjske vratiti s tri boda", rekao je Papadopoulos za Dinamovu službenu stranicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.