HNL

Kapetan Rijeke operiran i izgubljen do kraja sezone

Foto: Pixsell

ALEXANDER GORGON više neće igrati nogomet ove sezone.

Kapetan Rijeke i jedan od najjačih aduta trenera Igora Bišćana podvrgnut je danas operativnom zahvatu zgloba zbog čega je izgubljen do kraja sezone.

U seriji ozljeda koje su poharale Rujevicu ovo je vjerojatno najteži udarac za drugoplasiranu momčad HT Prve lige, pogotovo kada se uzme u obzir da je i ponajbolji igrač, kapetan, čovjek s najviše iskustva...

Gorgon je ozljedu zadobio u 45. minuti domaćeg dvoboja sa Slaven Belupom, kada ga je zamijenio Maxwell Acosty, a odmah po izlasku iz svlačionice austrijski napadač bio je na štakama, piše Novi list.

Hoće li uopće ostati u Rijeci nakon ovoga?

Najveće pitanje koje se u ovom trenutku nameće je - hoće li Alexander Gorgon uopće više ikada zaigrati u bijelome dresu?

Nije tajna da je on bio među prvima u izlogu u ljetnoj rasprodaji Rijeke, a k tome mu i aktualni ugovor s klubom istječe 30. lipnja. Nekoliko puta ranije s Rujevice su istaknuli da Gorgon zaslužuje "poseban tretman" u pregovorima zbog toga koliko je zadužio klub te da do prekida suradnje neće doći tek tako.

Navodno su ti pregovori već bili u poodmakloj fazi, ali ova ozljeda može sve promijeniti.

Zaključno, najteže će biti Igoru Bišćanu koji je ostao bez glavnog aduta u svojoj momčadi. Pred Rijekom su važni dvoboji, a van stroja je čak devet igrača.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.