FEYENOORD - DINAMO 0:2

Kapetan Feyenoorda: Razočaran sam. Protiv ovakvih suparnika očekujem više

Foto: EPA

DINAMO je sinoć iznenadio ugledni Feyenoord u gostima i pobjedom 2:0 osigurao prvo mjesto u skupini K Europa lige. Petković je donio vodstvo iz penala u 45. minuti, Majer ga je u 52. udvostručio, a Dinamova obrana  ni u petoj utakmici u ovom natjecanju nije primila gol.

Dok će Dinamo domaću utakmicu protiv CSKA u posljednjem kolu igrati samo za prestiž, Feyenoord mora pobijediti Wolfsberger u Austriji da bi se plasirao u šesnaestinu finala.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

"To je jedina pozitivna stvar u ovome. Ovo nam zasad nije baš europska sezona za pamćenje. Očekivao sam više protiv ovakvih protivnika s našom kvalitetom, najviše sam razočaran zbog toga", rekao je kapetan Feyenoorda Steven Berghuis.

"Šteta što nam fali toliko igrača, bez njih ne možemo raditi kao momčad. Najveća kvaliteta koju igrač može imati je dostupnost", dodao je.

Spajić i Linssen morali su zbog ozljeda ranije završiti utakmicu pa Feyenoord ima devetoricu na listi ozlijeđenih.

"Sve se okrenulo protiv nas, a tu su i sudačke odluke. Prvi gol primili smo ni iz čega i znali smo da će nakon toga biti teško jer Dinamo ima dobru momčad. Večeras nam je nedostajalo sreće i kvalitete", prokomentirao je trener domaćina Dick Advocaat, koji je prije utakmice najavio odlazak s klupe na kraju sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.