Mohamed Salah

Kamerunski kapetan: Salah me ne impresionira, nije na razini Mbappea

Foto: EPA

NOGOMETNE reprezentacije Kameruna i Egipta sastat će se danas u 20 sati u polufinalnom susretu Afričkog kupa nacija. Egipćani su ušli u polufinale nakon što su u produžecima bili bolji od Egipta, dok su Kamerunci, inače domaćini na ovom natjecanju, s 2:0 u četvrtfinalu svladali Gambiju.

Kamerun u svojim redovima ima najboljeg i drugog najboljeg strijelca turnira. Vincent Aboubakar zabio je šest golova, dok je Karl Toko Ekambi zabio pet. Kapetan kamerunske reprezentacije Aboubakar uoči utakmice s Egiptom dao je kratak intervju za portal Then24, u kojem je rekao da mu najbolji strijelac Egipta Mohamed Salah nije impresivan igrač.

Vodeći strijelac Premier lige

"Salah me ne impresionira. Govorim to jer sam iskrena osoba koja vidi neke stvari na svoj način. Da me impresionira, rekao bih to. On je dobar igrač, zabija dosta golova, ali ne radi dovoljno dobrih stvari u igri", rekao je Aboubakar pa dodao:

"Naravno, on igra odlično u Premier ligi jer igra za momčad koja je godinama na vrhu. On je dobar igrač, ali nije na tako visokom nivou kao što je na primjer Kylian Mbappe", rekao je kamerunski nogometaš.

Salah je vodeći strijelac Premier lige, u kojoj je ove sezone zabio 16 golova. Drugi je njegov suigrač iz Liverpoola Diogo Jota koji je zabio deset. U Afričkom kupu nacija Salah je dosad zabio dva gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.