Kaliniću se trese pozicija: Blackburn zainteresiran za efikasnog Cacaua?

NAKON Hoffenheima, Schalkea, Seville i Aston Ville, interes za napadačem Stuttgarta i njemačke nogometne reprezentacije Cacauom iskazao je i engleski premijerligaš Blackburn u kojem igra i Nikola Kalinić.

Navodi se da Blackburn želi pojačati ofenzivni red momčadi, a osim Cacaua, na meti kluba je i Portsmouthov Bjelokošćanin Aruna Dindane.

Rođeni Brazilac punog imena Claudemir Jeronimo Barretto je u Stuttgart došao 2003. godine iz Nürnberga te godinama bio jedan od glavnih napadača i strijelaca kluba. Uostalom, u 172 utakmice Bundeslige za ovaj sastav je postigao 57 pogodaka, a prošloga tjedna najavio je odlazak i potvrdio da želi na ljeto promijeniti sredinu, što mu nikako ne bi trebalo predstavljati veliki problem jer mu važeći ugovor sa Stuttgartom istječe na ljeto.

Prije mjesec dana Cacau je Koelnu utrpao četiri gola, a nekoliko dana kasnije njegovu ubojitost osjetila je i Barcelona, protiv koje mu je postignuti pogodak u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka donio i titulu igrača utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.