Kalinić: Ne znam je li ovo kraj trenerske karijere

DANAS je na Poljudu prvi radni dan novog Hajdukova sportskog direktora Ivice Kalinića, donedavnog trenera Bijelih, koji je zbog zdravstvenih problema ispustio dirigentsku palicu.

"Nadam se da neću biti zle sreće kao prošli put i da ću se što prije snaći u novoj ulozi. Možda će biti još malo traženja, trebat će vremena da uđem u sve to, ali nisam nikad imao problema u komunikaciji s igračima, novinarima, suradnicima pa vjerujem da će sve biti u redu", rekao je Ivica Kalinić, prenose službene stranice Hajduka.

Kalinić je ove sezone bio trener prve momčadi i ostao samo jednu utakmicu na klupi Hajduka: "Pozdravio sam se s igračima, svi su tu bili i kad sam bio trener, osim braće Sharbini. Potom sam razgovarao sa Šurjakom, ostao nakon treninga s trenerom Poklepovićem, danas ćemo imati opširniji razgovor. Ne, ne znači ova funkcija oproštaj od trenerske karijere, vidjet ćemo još što će i kako biti".

Kalinić se potom prisjetio kobne utakmice sa slovačkom Žilinom.

"Nisam nijednom više odgledao susret sa Žilinom na TV-u, ne želim se toga prisjećati, dogodilo se to i ne ponovilo se! Liječnici su mi preporučili da ne gledam utakmice, da ne idem u gužvu. Upravo stoga sam jesenas odgledao samo pet minuta susreta protiv Slaven Belupa, nisam nijednom bio na utakmici do ovog rođendanskog dvoboja protiv Željezničara. Gledam samo susrete druge momčadi, juniora", napomenuo je Kalinić.

"Imamo niz iskusnih igrača, ali i mladih, kvalitetnih, željnih dokazivanja, no u dublju analizu još ne bih ulazio. Nemam na to pravo, jer nisam bio unutra. Drukčije je kad čitaš novine i kad si svakodnevno s momčadi. Nadam se da će faza prilagodbe vrlo brzo proći", istaknuo je za kraj novi sportski direktor Bijelih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.