Kalilou Traore gađao suigrača štapom, udaljen iz sastava Istre



MALIJAC Kalilou Traore svakim je danom sve bliže raskidu ugovora u Istri 1961. Ponajbolji igrač Istre zaredao je s ekscesima tijekom zimske stanke i trener Valdi Šumberac na njega više ne računa.

Problemi s igračem započeli su kad se on trebao vratiti iz Malija na pripreme kluba. Prvo je poslao sms da se ne planira vratiti u Pulu, pa se potom ipak predomislio i ukazao se na Verudi. Nakon dolaska Traore je svakim svojim potezom iskazivao nezadovoljstvo, prvo je na treningu nervozno nogom udario bocu punu vode, a da je tankih živaca pokazao je na treningu u srijedu.

Tad je u teretani skoro pogodio suigrača Tadića štapom za vježbanje. Taj je čin prelio čašu, ostali igrači ustali su protiv Traore, a trener je u razgovoru za Sportske novosti rekao kako je na Upravi da vidi što dalje s Malijcem. Da ima nagao karakter znalo se od ranije, a najskuplji igrač Istre i prošlogodišnji najbolji igrač druge HNL, izvjesno je, neće se još dugo zadržati u Puli.

Klub će sljedećih dana odlučiti o njegovoj sudbini, a dogovori li raskid ugovora to će biti baš ono što želi. Iako, teško da će ga Istra samo tako osloboditi, ipak se radi o igraču s najvišim odštetnim zahtjevom na Verudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.