SP U RUKOMETU

Kaleb u prijenosu uživo: Da se ja presvučem i spustim na teren?

Foto: Facebook

HRVATSKA je pobijedila Katar 26:24 u posljednjem kolu prve faze Svjetskog prvenstva za rukometaše u Egiptu te će u drugi krug s prvog mjesta prenijeti tri boda, a utakmicu je uz mnogo uzbuđenja pratio Nikša Kaleb kao sukomentator tijekom prijenosa na RTL televiziji.

Pogledajte kako su utakmicu Hrvatske u Indexovom studiju komentirali Božidar Jović i Valter Matošević:

"Ne radimo faule u obrani"

Kao i na nekim ranijim prvenstvima, Kaleb prilično živopisno komentira zbivanja na terenu, ali i secira taktičke detalje događaja pa je tako napravio i ovoga puta. 

''Da se ja presvučem pa da se spustim na teren? Ponavljam kao papagaj. Ne radimo faule u obrani'', govorio je Kaleb tijekom prijenosa.

Prije toga je kritizirao određene odluke izbornika Line Červara.

"Ne razumijem odluku da Čupić igra desnog vanjskog, a ni onu da igramo bez faula. Možda da probamo igrati samo na sedmerce kad nas Šego tako dobro služi", ironično je rekao Kaleb o planu igre Hrvatske protiv Katara.

Slično je govorio i prošle godine

Nije ovo prvi put da Kaleb tijekom prijenosa poručuje kako bi najradije i on zaigrao. Isto je govorio i prenoseći utakmicu protiv Njemačke na Europskom prvenstvu 2020. godine kada je Hrvatska osigurala plasman u polufinale natjecanja.

"Dođe mi da se skinem i idem trčati umjesto njih na teren. Ili da barem uđem uz liniju i vičem im što treba raditi", rekao je tada ljutiti Kaleb.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.