LIGE PETICE

Kako je prebijanje mačke izazvalo pobunu zbog plaća u West Hamu?

Foto: Profimedia

KURT ZOUMA je zlostavljao mačku, otkrio je šokantni video iz kojeg je očito da branič West Hama šuta, udara rukom i gađa predmetima životinju koja mu je ljubimac te se pri tome i smije. To se pretvorilo u veliki skandal i glavnu temu engleskih medija.

Sadizam braniča donio je West Hamu prekid sponzorskih ugovora

Stoper Hammersa se ispričao, a Premierliga ga je kaznila oduzimanjem dvije plaće, koje su donirane RSPCA-u, Kraljevskom društvu za sprječavanje okrutnosti nad životinjama. To je otvorilo puno veći problem za Zoumu i West Ham nego što je odluka sponzora Experience Kissimee i Vitality da zbog braničevog sadizma prekinu suradnju s Hammersima. 

Obračunsko razdoblje za osobni dohodak u engleskom nogometu je tjedan, a nakon što je RSPCA objavio da je Zouma prisilno donirao 250 tisuća funti, što je, preračunato u nama blisku valutu, 300 tisuća eura, nastalo je ogorčenje među igračima West Hama, otkriva Daily Mail.

Zouma je morao donirati dvije plaće društvu za zaštitu životinja. Objavljeno je koliko je dao 

Objava o visini donacije, naime, otkrila je da je Zouma, koji je ljetos došao u West Ham iz Chelseaja, sa 125 tisuća funti tjedno najplaćeniji igrač u klubu. Spomenuti izvor navodi kako je jasno da se to ne sviđa najboljem strijelcu Michailu Antoniju, koji zarađuje osjetno manje, 100 tisuća funti. 

"Važno je napomenuti i da niz igrača koji nisu ništa manje važni od Zoume - Declan Rice, Tomas Souček, Pablo Fornals i Vladimir Coufal - zarađuje daleko manje od njega i ova objava neće dobro djelovati na odnose u momčadi, ali i klubu općenito.

Suigrači su javno stali iza Zoume, ali iza kulisa...

Zoumini suigrači jesu javno stali iza suigrača te poručili da se na njega sručio preveliki bijes javnosti, ali je jasno da iza kulisa kulja njihovo ogromno nezadovoljstvo te da će, nakon što je otkriveno koliko branič zarađuje, mnogi od njih tražiti osjetnu povišicu", zaključuje Mail. 

UPOZORENJE: Video je uznemirujućeg sadržaja

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.