Video: "Kako bi tek navijači reagirali da je Ivica pobijedio!?"

NOVI "Snježni kralj" Marcel Hirscher toliko je sretan zbog pobjede na Sljemenu da ovu krunu ne bi mijenjao s Ivicom za trofej koji je hrvatski skijaš osvojio u njegovom rodnom Flachauu, rekao je to na press konferenciji nakon utrke.

> Kostelić ponovo bez pobjede na Sljemenu: Hirscher novi kralj, Ivica treći

> Kostelić: Puno se društva promijenilo na postolju, ali ja sam ostao

> "Uvjeti na Sljemenu nisu bili pošteni. Nemoguće je skijati kad je ovako toplo"

"Sretan sam zbog rezultata ovdje jer je nama skijašima Zagreb vrlo poseban. Svima nam je dobro ovdje i zabavljamo se. Utrka nije bila laka, posebno u drugoj vožnji. Nisam navikao biti vodeći nakon prve vožnje. Nevjerojatan je osjećaj pobijediti, pogotovo nakon što ovdje tri puta nisam uspio ostvariti dobar rezultat", rekao je Austrijanac i trenutno vodeći skijaš Svjetskog kupa uz napomenu:

"Ivica je trenutno najbolji slalomaš!".

"Imam sreće ove sezone. No, nije mi važno jesam li prvi ili drugi u ukupnom poretku. Sada mi nije važno, da sam vodeći na proljeće, onda bi bilo lijepo. Trenutno sam u dobroj formi ali mogu se sutra razboliti i sve propada. Sezona je tek u sredini, čeka nas još puno utrka", dodao je Hirscher.

"Volim ovakve utrke i ovakve staze. Uvjeti su bili teški, teško je bilo skijati ali to mi je odgovaralo. Da je bila glatka i zaleđena, svi bi bili brzi, ali meni je ovakva bila savršena", kaže 22-godišnjak u čijem je timu uvijek i njegov otac:

"Važno mi ga je imati u timu. Često mijenjam ekipe i trenere pa je važno imati nekoga tko me poznaje od rođenja".

Neureuther: Bez Janice i Ivice ne bi bilo ove utrke, moramo im biti zahvalni

Felix Neureuther bio je iznimno zadovoljan osvojenim drugim mjestom nakon što je u prvoj vožnji bio četvrti.

"Vrlo posebna je ova utrka u Zagrebu. Znam kako je skijati pred domaćom publikom, to je nevjerojatan osjećaj i vrlo izazovno za nas skijaše. Utrka je bila teška, uvjeti teški ali izazovni, no vrlo sam sretan drugim mjestom. Mnogi skijaju na visokoj razini ove sezone, teško je izboriti postolje", rekao je Nijemac.

"Janica i Ivica stvorili su ovu utrku, moramo im se zahvaliti jer bez njih svega ovoga ne bi bilo. Želio bih da Ivica jednom pobijedi da vidim kako bi tek onda navijači reagirali", zaključio je Neureuther.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.