Juventusu se ozlijedio osmi igrač. Propušta prvu utakmicu Svjetskog prvenstva?

Foto: EPA

JUVENTUS je objavio da je veznjak Weston McKennie ozlijedio bedreni mišić na utakmici 12. kola Serie A protiv Leccea (1:0) te će njegovo stanje biti pod svakodnevnim nadzorom. Talijanski mediji pišu kako će 24-godišnji reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država zbog toga biti 15-ak dana izvan terena.

Podsjetimo, 20. studenog počinje Svjetsko prvenstvo, na kojem je SAD u skupini s Engleskom, Iranom i Walesom. Upitan je McKenniejev nastup protiv Walesa 21. studenog jer reprezentativno okupljanje počinje ranije, pa nije sigurno hoće li biti potpuno spreman. U ostalim bi utakmicama trebao igrati.

Deveti ozlijeđeni igrač Juventusa

Trener Juventusa Massimiliano Allegri neće ga imati na raspolaganju u posljednjoj utakmici skupine H Lige prvaka, u kojoj torinski sastav igra protiv PSG-a, s tim da ne može izboriti nokaut-fazu toga natjecanja, već mora zadržati treće mjesto kako bi na proljeće igrao Europa ligu.

McKennie je osmi ozlijeđeni igrač Juventusa nakon Bremera, Mattije De Sciglija, Leandra Paredesa, Paula Pogbe, Federica Chiese, Angela Di Marije i Dušana Vlahovića. Amerikanac je prošle godine došao u Juventus iz Schalkea, a ove sezone odigrao je 16 utakmica u kojima je zabio tri gola i ostvario jednu asistenciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.