Juventus šokiran ozljedom drugog najstandardnijeg igrača

Foto: EPA-EFE

SKUPO je Juventus platio teško izborenu pobjedu kod Lazija 2:1 ozljedom prvotimca Leonarda Bonuccija.

U 41. minuti standardni stoper napustio je teren u bolovima te nakon utakmice završio na štakama. Iz Juventusa su javili kako je branič uganuo desni gležanj te da su zahvaćeni ligamenti i skočni zglob.

Upitan za Ligu prvaka

Konkretno, Bonuccija neće sigurno biti nekoliko tjedana u akciji i realna je mogućnost da će propustiti Atletico Madrid 20. veljače u osmini finala Lige prvaka. 

Bonucci uz Ronalda ima najviše odigranih minuta ove sezone. Portugalac je na 2322, Bonucci je stao na 2201.

"Bonucci nije dobro, jako ga boli noga. Caceres nam je stigao, imam tri stopera i De Sciglio može igrati na stoperu. Nemamo problema", rekao je Juventusov trener Max Allegri.

Igrač je započeo s oporavkom i radu na povratku, no za talijanskog prvaka ova ozljeda došla je u najgore moguće doba. Naime, klub je odlučio pustiti trećeg stopera Medhija Benatiju u katarski Al-Duhail budući da je Marokanac nezadovoljan minutažom.

Juventusovi problemi sa stoperima

Njega planiraju nadomjestiti Martinom Cáceresom koji je stigao baš iz Lazija za 600 tisuća eura, međutim, Cáceres ipak nije klasa Benatije, a Juventusu je za Ligu prvaka prijeko potrebna kvaliteta.

Izostankom Bonuccija u Madridu u prvu momčad trebao bi upasti mladi Daniele Rugani, a njegove zamjene zasad su vremešni Andrea Barzagli te spomenuti Cáceres.

Talijani pak nagađaju da bi Juventus mogao stopirati odlazak Benatije jer ozljeda Bonuccija ne izgleda jednostavno...

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.