LIGE PETICE

"Juventus nas je utišao, nismo smjeli pričati o Ronaldovom slučaju silovanja"

Screenshot: YouTube

PETRONELLA Ekroth, bivša nogometašica Juventusa, otkrila je u razgovoru za švedski SportExpressen na koji način je u Torinu tretiran slučaj silovanja za koji je optužen Cristiano Ronaldo, najveća zvijezda kluba. 

"Nismo smjeli pričati o tome. Utišavali su nas i govorili nam da to uopće ne spominjemo. Svi smo morali pognuti glavu i raditi za klub. S vremenom postaneš zatvoren i počneš se osjećati kao da gubiš svoje ja. Nekad jednostavno moraš podržati ono što je ispravno", rekla je 29-godišnja Šveđanka koja sada nastupa za Djurgardens i radi kao stručna analitičarka na jednoj televiziji pa dodala: 

"Tamo sam se osjećala zarobljeno. Nisam znala što radim, nije im odgovaralo što sam odlučila imati svoje mišljenje. Mislim da je važno reći kad nešto nije kako treba i boriti se da bude. Naravno, to ne znači ni da sam ja uvijek u pravu". 

Sve je počelo prošle jeseni

Podsjetimo, Kathryn Mayorga prošle je jeseni nakon skoro deset godina izašla u javnost s detaljnom ispovijesti kako ju je nogometna superzvijezda silovala u Las Vegasu, što Ronaldo poriče.

Njemački Spiegel dobio je uvid u upitnik od 27 strana koji su odvjetnici dali Ronaldu da ispuni kako bi saznali što se dogodilo u jutarnjim satima tog 13. lipnja 2009., u hotelu Palms Place u Las Vegasu, kako bi pripremili obranu za njega.

"Ona mi je rekla 'ne' i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks pošto smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam mijenjao pozu. Priznala mi je da nije željela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Također, primijetio sam i nekoliko modrica na njenom tijelu", napisao je Ronaldo, a odvjetnici su to izmijenili i napisali samo - ne. 

Odvjetnici Kathryn Mayorge u svibnju su, nakon šest mjeseci traganja, pronašli Ronaldovu adresu i dostavili mu poziv na sud zbog optužbi za silovanje i sada se čeka razvoj događaja na sudu. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.