Jurjević: Odluka o suspenziji sramota je u režiji Pera Vićana



ODLUKA Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza kojom se suspendira nogometni savez Dubrovačko – neretvanske županije izazvala je burne reakcije.

> Štimac okupio predstavnike Dalmacije: Nismo mi ti koji su počeli radikalno!

> Marković : Odluka Ministarstva očekivana je i logična

> Brleković je bitku za HNS prije dva mjeseca preselio u Strasbourg

"To je sramota u režiji Pera Vićana i njegovih poltrona. Nastavlja se diktatura šačice pojedinaca koji sebi daju faraonske ovlasti. Ipak, svi su upoznati da nijedna diktatura nije dugo trajala i nikad nije sretno završila. To će biti slučaj i s ovom diktaturom iz HNS-a. Daljnji potezi? Legitimno izabrani Izvršni odbor ubrzo će se sastati i donijeti svoje zaključke. Kažnjeni smo jer ne mislimo kao i oni. Sljedeći korak mogu biti samo zatvorske kazne ili teška robija. Ured državne uprave je potvrdio legalnost i legitimitet naše skupštine kao i zaključke koje smo donijeli. Sada se u ovo povjerenstvo ponovo regrutiraju isti ljudi koji su u razdoblju prije nas vodili Savez. Jednom riječju - sramota", rekao je Tomislav Jurjević, predsjednik suspendiranog nogometnog saveza Dubrovačko  - neretvanske županije.

HNS je odredio novog povjerenika, a on je Branko Bebić....

"Cijeli sam svoj život u nogometu, od aktivnog igrača do nogometnog dužnosnika u raznim tijelima Hrvatskog i Županijskog nogometnog saveza, i nisam mogao odbiti ukazano povjerenje. Svjestan sam da je ovo velika čast, ali i velika obveza. Brojni su zadaci pred nama. U suradnji s ostalim članovima povjerenstva, poradit ću na tome da budemo u svakodnevnom kontaktu s vrijednim ljudima, entuzijastima, u našim županijskim klubovima. Pokušat ćemo im pomoći u svim otvorenim pitanjima. Nažalost, u posljednje vrijeme je bilo raznih nemilih događaja u Savezu, pokušat ću zajedno sa suradnicima na tom planu napraviti korak naprijed", rekao je za Du-list Branko Bebić, izabrani povjerenika Dubrovačko - neretvanskog nogometnog saveza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.