DEJAN LOVREN

Junak Watforda o Lovrenu: Morao sam ciljati lošijeg od dvojice stopera

Foto: EPA-EFE

JUNAK Watforda iz jučerašnje pobjede protiv Liverpoola (3:0) Troy Deeney priznao je kako je namjerno napadao Dejana Lovrena cijelu utakmicu.

Kod sva tri pogotka Lovren je bio djelomično odgovoran. Naravno, očajnu partiju uz njega odigrao je i Van Dijk, pa ne snosi hrvatski reprezentativac punu odgovornost.

Kod prvog gola izvukao je hrvatskog stopera izvan peterca, da bi ubačaj sa strane Doucoure prenio Sarru koji je postigao pogodak. Kod drugog, Deeney je fantastičnom dubinskom loptom proigrao Sarra, a mladi je Senegalac ostavio Lovrena i Van Dijka miljama iza sebe nevjerojatnim trkom, dok je kod trećeg pogotka Lovren ispao na početku Watfordove akcije te nije na vrijeme uspio zatvoriti Deeneyja koji se upisao u strijelce.

Trener Watforda znao je da je to najslabija točka Kloppovog sastava i ciljano ju je napadao. Uspio je u svom naumu i zasluženo odnio velika tri boda u grčevitoj borbi za ostanak.

"Virgil van Dijk je među top pet braniča na svijetu i teško je nešto dobiti od njega. Visok je, brz i jak tako da sam ciljao slabijeg od dvojice stopera, bez nepoštovanja Lovrenu. Išao je agresivno na mene i uspio sam ga okrenuti. Nije uopće gledao loptu i ispalo je savršeno jer smo zabili iz te situacije", rekao je Deeney nakon utakmice.

Ovo je bila velika pobjeda za Watford koji je u borbi za ostanak, dok prvi poraz sezone u Premiershipu za Liverpool nema nekog značaja jer su Redsi i dalje na dobrom putu prema osvajanju naslova", završio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.