HNL

Jugović: Protiv svakog idemo na pobjedu. Gorica više nije iznenađenje

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

VEZNJAK Osijeka Vedran Jugović nakon dužeg vremena nalazi se na raspolaganju Nenadu Bjelici čija će se momčad u subotu od 15 sati suprotstaviti Gorici u HNL-u.

Jugović je posljednji nastup zabilježio 4. studenoga, kada je Osijek kod kuće pobijedio Lokomotivu.

"Već je dosta vremena prošlo otkako nisam mogao zaigrati. Bilo je teško gledati utakmice u kojima ne mogu pomoći suigračima, baš mi je sve nedostajalo. No, oni koji su uskakali u momčad odlično su odrađivali svoje role. U pozitivnom smo nizu i svi se veselimo svakom novom izazovu. Mogu reći da je užitak biti dijelom svlačionice, pa i trenirati u ovakvom ozračuju svakoga dana, sudjelovati u jednoj jako lijepoj priči. Željan sam igre, posebice jer sam prije stanke, smatram, bio u dosta dobroj formi", kazao je Jugović.

Što se tiče idućeg protivnika, Jugović je pohvalio Goričane i najavio da će Osijek na njihovom terenu imati neupitno tešku zadaću.

"O njima više ne možemo govoriti kao o nekakvom iznenađenju. Dokazali su se tijekom svih ovih sezona kao vrlo ozbiljan suparnik. Vrlo dobro su vođeni, imaju kontinuitet kvalitetnih igara i uspjeha, a posebno su fizički moćna momčad. No znamo što možemo, puni smo samopouzdanja, stožer nam je donio i usadio puno toga dobrog, tako da uvijek i protiv svakoga idemo na sva tri boda. Samo potpuno spremni igrači mogu pružiti maksimum na terenu, to i naš trener često ističe prilikom odluke komu će ukazati povjerenje. Želimo pobjedu kako bismo zadržali korak ispred u odnosu na konkurenciju, ovaj susret shvaćamo kao derbi jer je i to naprosto činjenica. Znamo svoj cilj i nastojat ćemo i ovaj puta učiniti najviše što možemo", rekao je Jugović.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.