Jugović se oprostio od Rijeke: "Imat će navijača na drugom kraju svijeta"

Foto: NK Rijeka

DOSADAŠNJI nogometaš Rijeke Vedran Jugović idućih godinu dana provest će na posudbi u Južnoj Koreji u dresu Jeonnam Dragonsa, objavio je klub s Kantride.


Jugović je u Rijeku stigao na kraju sezone 2012./2013. iz Osijeka, postao ljubimac navijača i dobio čast nositi kapetansku traku, protiv Zagreba je upisao 100. nastup za Rijeku. Odlazi s lijepim uspomenama.

"U Rijeku sam došao prije tri godine zajedno s cimerom Ivanom Vargićem. Ubrzo sam dobio priliku, iskoristio je i igrao standardno. Sigurno je da sam u Rijeci proveo najljepše trenutke karijere. Na neke sam posebno ponosan, osvajanje trofeja, ali i činjenicu da sam imao priliku nositi kapetansku traku u toliko bitnih utakmica u Europi i HNL-u. Najbolji period bio je na Kantridi i ona će sigurno zauvijek ostati u mom srcu", rekao je Jugović.

"Rijeka je napravila nešto što nisam očekivao, postala je u mom srcu klub ravnopravan Osijeku koji me odgojio. Nadam se da ćemo se Rijeka i ja ponovo naći u nekoj drugoj priči, možda i u nekim drugim ulogama. Ja sam uvijek davao svoj maksimum i mislim da mi se nema što zamjeriti. Nekad sam igrao dobro, nekad loše, ali uvijek sam za Rijeku davao maksimum. Rijeci želim svu sreću i imat će navijača na drugom kraju svijeta", dodao je Jugović.

"Ukazala mi se mogućnost da odem na posudbu što je nova prilika za dokazivanje. Htio sam iskoristiti priliku da se vratim u formu. Klub je uvijek negdje u sredini ljestvice, tu su još Oršić i Ristić budući da klub smije imati tri strana igrača. Liga je najača u Aziji, zato je to i korak naprijed. Liga je kvalitetna, infrastruktura odlična kao i način života. Sve što sam dosad vidio je stvarno fantastično", otkrio je Jugović za klupsku stranicu.  
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.