Jug pobijedio Partizan s 12 golova razlike

Foto: Hina
  
VATERPOLISTI Juga pobijedili su na plivalištu Gruž beogradski Partizan 21:9 (6-3, 6-2, 4-1, 5-3) i učinili veliki korak prema plasmanu na Final Six.

Jug CO prošlog vikenda izgubio je od Partizana 14:16 u regionalnoj Triglav ligi, no ovoga puta Dubrovčani nisu dozvolili nikakvo iznenađenje.

Od prve minute utakmice krenuli su ozbiljno i pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno. Jug CO  nakon prve četvrtine vodio je 6:3, nakon druge dionice je imao 12:5, a nakon treće četvrtine velikih plus deset (16:6). U posljednjem periodu odabranici Vjekoslava Kobešćaka povećali su prednost za još dva gola.

Dubrovački sastav do pobjede su predvodili Felipe Perrone s pet, Maro Joković s četiri te Javier Garcia i Josip Vrlić s po tri gola. Kod gostiju najefikasniji su bili Aleksandar Radanović s tri te Đorđe Lazić i Đorđe Vučinić s po dva gola.

Za Final Six Jug treba još jednu pobjedu

Jug CO ovom pobjedom načinio je korak bliže prema plasmanu na Final Six. Iz ove skupine na završni turnir u Budimpeštu plasirat će se tri momčadi. Dubrovčani su trenutačno drugi i za potvrdu plasmana trebat će još jednu pobjedu u preostala tri kola. U iduća tri kola ugostit će Barcelonetu te gostovati kod Pro Recca i Egera.

U vodstvu je Pro Recco s 18 bodova, Jug CO je drugi s 14 bodova, na trećem mjestu je Eger s osam bodova, a zatim slijede Barceloneta (7), Hannover (39 i Partizan (1).

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.