UFC

Jon Jones zatražio od UFC-a raskid ugovora

Foto: Michael Wyke/AP Photo/Guliver

JON JONES, UFC-ov neporaženi prvak poluteške kategorije, njen rekorder s 11 obrana titula, najduljim pobjedničkim nizom i najviše pobjeda nokautom, javno je zatražio promociju da ga otpusti.

U nizu poruka koje je objavio, a potom obrisao sa svog profila na Twitteru, Jones je zamolio UFC da mu da otkaz nakon što je organizaciji poručio da ga tretira poput govna. Dodao je i da je UFC za njega ništa drugo osim depresivnog iskustva, da ga šef Dana White mrzi, a sve to popratio je i psovkama tražeći od UFC-a da mu se omogući da se bori za drugu organizaciju.

Jones je napustio polutešku kategoriju i najavio ulazak među teškaše te je bio i suparnik kojeg je Francis Ngannou prozvao nakon što je pobijedio Stipu Miočića u borbi za titulu prvaka. Jones je na sve to odgovorio na društvenim mrežama tražeći novac za taj meč, a onda je naišao na osude i prozivanja.

Sam White je rekao da traženje novca ne znači isto što i pristanak na borbu, nakon čega je uslijedila nova runda upisa na Twitteru, a potom i ova. Tek treba vidjeti kako će UFC reagirati na Jonesove psovke, vrijeđanja i traženja da ga se otpusti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.