Jol: Dosad nisam vidio da je Trochowski zabio glavom

HSV JE sinoć napravio dobar dio posla prema plasmanu u finale Kupa Uefa. Momčad Ivice Olića i ozlijeđenog Mladena Petrića je protiv Werdera u Bremenu slavila 1:0 i s puno optimizma dočekuje uzvrat.

Strijelac jedinog pogotka bio je Piotr Trochowski. Čeh koji igra za njemačku reprezentaciju je pogodio u 28. minuti. Do kraja utakmice gledali smo uzbudljivu partiju s mnogo prilika na obje strane. Werder je pri kraju dvoboja stisnuo HSV i pokušao izjednačiti, ali su Hamburžani izdržali sve napade i osigurali vrlo dobar rezultat uoči uzvrata za tjedan dana.

Iako je Trochowski visok svega 169 cm to mu nije smetalo da iskoristi nabacivanje Demela i glavom matira Wiesea.

"Dobro smo se transformirali iz obrane u napad, ali smo morali zabiti još golova. Imali smo prilike iz kontranapada i nismo ih iskoristili. Werder je jako dobra momčad i za finale ćemo u uzvratu morati odigrati kao danas. Oni su vrlo dobri na sredini terena gdje imaju brz protok lopte, a napadači Pizarro i Almeida su jako snažni, pogotovo u zraku", kaže junak utakmice.

Martin Jol je na kraju bio zadovoljan rezultatom iako i on žali za propuštenim prilikama. I Olić je dvaput bio u stopostotnoj šansi, ali ga je oba puta pročitao Wiese.

"Momčad je odigrala dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. U nastavku je Bremen bio bolji, ali smo ipak stvorili dvije-tri prilike. Ovo je za nas dobar rezultat. Dosad nisam vidio da Trochowski zabije glavom", rekao je Jol.

Thomasu Schaafu, treneru domaće momčadi jučer je bio 47 rođendan, ali njegovi igrači mu nisu poklonili pobjedu nad HSV-om.

"Ovo je bila utakmica s dva poluvremena. Prvim nisam zadovoljan, dok je drugo bilo u redu. Mislim da je utakmica bila zabavna i nadam se da će ovako dobar biti i uzvrat", kaže trener Werdera.

M.Pa.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.