Esport

Jedna od najpopularnijih igara današnjice napokon stiže na PlayStation 4

Screenshot: YouTube

PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds je jedan od najpopularnijih naslova današnjice. Igra koja je popularizirala battle royale žanr je već dostupna na gotovo svim platformama, uključujući i one mobilne, a sada je poznato kada će u njoj moći uživati i igrači na PlayStation 4 konzolama. PUBG Corp. je potvrdio da će 7. prosinca PlayerUnknown's Battlegrounds stići na PlayStation.

>Zaigrali smo PlayStation Classic. Vrijedi li 800 kuna?

>Pazite što igrate, možda vas regrutira američka vojska

PlayerUnknown's Battlegrounds igra je korejske tvrtke Bluehole, koja je prošle godine napravila nevjerojatan uspjeh i od battle royalea napravila najpopularniji žanr u industriji videoigara. PUBG je glavni krivac zašto većina pucačina nakon njega ima battle royale mod. Epic Games je napravio svoj Fortnite Battle Royale po uzoru na popularni PUBG, iako je razlika između dvije igre golema. Ako dosad niste upoznati s PlayerUnknown's Battlegroundsom, radi se o igri u kojoj oko sto igrača u timovima, parovima ili pojedinačno pokušava ostati posljednji preživjeli na prostoru koji se svakih nekoliko minuta smanjuje. Svi igrači skaču na otok bez ikakve opreme, zatim traže puške i različite dodatke te pokušavaju preživjeti. Međutim, igrači su se uglavnom žalili na lošu optimizaciju igre, bugove i stvari tehničke prirode, koje donekle kvare doživljaj igranja. 

Sada će sve to moći iskusiti i igrači na PlayStation 4. PUBG za PS4 izlazi  7. prosinca. Bit će dostupan u digitalnom i fizičkom obliku, s time da digitalni donosi tri verzije, standardnu, Survivor i Champion, koje će vam donijeti razna digitalna dobra u igri. Ne brinite se, radi se uglavnom o kozmetičkim dodacima i valutama u igri koje od vas neće učiniti bolje igrače. Uz brojne rekorde, PUBG je ujedno prva igra na Steam platformi koju je igralo milijun igrača svaki dan punih godinu dana. To mora nešto značiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.