Jedinak: Uvijek ću se sjećati vremena provedenog u Varaždinu

MILE JEDINAK nogometnu karijeru započeo je u rodnom Sidneyju odakle ga je put odveo u Varteks gdje u sezoni 2003./04. nije uspio upisati nijedan nastup.

Iako nije odjenuo dres Krojača u nekoj službenoj utakmici, veznjak Genclerbirligija na posudbi u Antalyasporu danas kaže kako mu je godina dana provedena u Varaždinu itekako pomogla:

"To iskustvo bilo je dragocjeno jer sam spoznao što mogu očekivati od europskog nogometa. Učinila me je ta godina još odlučnijim da napravim nešto u svojoj nogometnoj karijeri", rekao je 25-godišnji Jedinak koji se pohvalno izrazio o svojim suigračima u Varteksu:

"Puno su mi pomogli, učinili su mi život mnogo lakšim, a da nije bilo njih vjerujem kako bi podivljao. Imao sam za suigrače divne ljude s kojima sam još uvijek u kontaktu. Ne mogu zaboraviti vrijeme provedeno u Hrvatskoj jer sam tad sazrio i igrački i nogometno."

"Sretan sam s onim što sam napravio u dosadašnjoj karijeri, ali mislim da mogu više i bolje od ovoga", zaključio je Jedinak koji je nakon odlaska iz Varteksa još branio boje Sydney Uniteda i Central Coast Marinersa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.