GOLF

Jedan trenutak sreće spasio je život Tigera Woodsa

Foto: Robin Alam Icon Sportswire

NEKOLIKO sati nakon prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen jedan od najboljih golfera svih vremena Tiger Woods, šerif Alex Villanueva iz okružne policije u Los Angelesu dao je potresnu izjavu.

"Ima sreće da je preživio", rekao je šerif u kamere svih velikih američkih televizija i gledateljima pred malim ekranima jednom rečenicom dočarao ozbiljnost situacije u kojoj je Woods nalazi.

Posebno je Villanueva istaknuo "jedan trenutak sreće koji je spasio Woodsov život" pa pojasnio svoju izjavu. Istaknuo je kako misli na činjenicu da u trenutku kad je američki golfer gubio kontrolu nad vozilom i odlazio u drugu traku preko ruba kolnika nije bilo vozila iz drugog smjera. 

Naglasio je također kako je to što je Woods bio vezan bilo ključno, ali da mu naravno nije odmoglo ni što vozi Hyundai Genesis GV80 vrijedan 50 tisuća dolara, a koji je opremljen s deset zračnih jastuka. Upravo zbog toga su mu stradale samo noge.

Radi se o višestrukim prijelomima nogu od kojih će se Woods dugo oporavljati, ali očekuje se da bi oporavak ipak trebao biti uspješan.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.