Jedan od prvih igrača koji su otišli u S. Arabiju: Nikakva strast. Igramo zbog novca

Foto: EPA

BIVŠI napadač Manchester Uniteda i trenutno saudijskog Al Hilala, Odion Ighalo, objavio je prije mjesec dana na svom Instagramu snimku iz luksuznog aviona koji njegov klub koristi kako bi putovao na gostovanja u saudijskom prvenstvu. Proveo je svoje fanove po luksuznom avionu i pokazao svu raskoš u kojoj uživa.

U pitanju je avion Boeing 747-400 kojeg je za ove potrebe unajmio princ Al Waleed bin Talal. Al Hilal je prošle sezone završio kao treći u ligi, a smatra se vjerojatno i najvećim klubom u Saudijskoj Arabiji. Već neko vrijeme dovede velika imena, a najnovija prinova je Ruben Neves, portugalski veznjak koji je stigao iz Wolverhamptona.

Ekipi se u međuvremenu pridružio i Kalidou Koulibaly iz Chelseaja, a vjerojatno je da ni on nije posljednji igrač koji će ovog ljeta napustiti neki europskih klub kako bi odjenuo dres Al Hilala. Najnoviji pokušaj Al Hilala bio je usmjeren prema Kylianu Mbappeu, ali je Francuz odbio najveći posao u povijesti nogometa.

Jedini razlog velikih poslova je novac

Upravo je Ighalo jučer dao intervju u kojem je progovorio o tome zašto se veliki broj igrača odlučuje na dolazak u Saudijsku Arabiju. Naravno, on tvrdi, kao što većina i misli, da je razlog u ogromnim svotama novca.

"Pogledajte ove koji idu u Saudijsku Arabiju, sve veliki igrači. Ronaldo naprimjer. Vodi li ga strast, zbog toga igra? Ronaldo je u karijeri zarađivao sto puta više od mene, a ipak je otišao u Saudijsku Arabiju. Netko misli da je to strast? Sve je to zbog novca", rekao je u intervjuu za OmaSportsTV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.