UFC

Jedan od najboljih UFC boraca prozvao Stipu Miočića

Foto: Profimedia

STIPE MIOČIĆ je trenutno jedna od najvećih misterija u UFC-u. Još od ožujka prošle godine, kada je nokautom izgubio od Francisa Ngannoua, nije imao borbu. Dapače, povukao se, rijetko daje izjave i nitko ne zna u kakvim je odnosima s organizacijom ni koji su mu planovi.

S obzirom na to da je UFC u lošim odnosima s aktualnim prvakom Ngannouom, pozicija najuspješnijeg teškaša u povijesti je bolja i fanovi željno očekuju akciju s njegove strane. Već nekoliko boraca ga je prozvalo, a sada se tom popisu pridružio i Curtis Blaydes, 30-godišnji američki borac na kojem UFC želi graditi budućnost divizije.

U razgovoru za portal MMA Fighting Blaydes je spomenuo Miočića kao mogućeg protivnika. "Želim privremeni pojas. Znam da to nije 'pravi' pojas, ali onda barem znate da ste sljedeći na redu u borbi za titulu. Jako želim tu borbu. Stipe Miočić je pravo ime za taj pothvat, ali prihvatio bih bilo koga. Trenutno se puno toga ne zna i to mi se ne sviđa", rekao je Blaydes.

Riječ je o elitnom hrvaču koji u karijeri ima 15 pobjeda i tri poraza, dok u UFC-u ima omjer od 10 pobjeda i tri poraza. Dvaput je gubio od Francisa Ngannoua, dok je jednom bolji od njega bio Derrick Lewis. Trenutno je četvrtorangirani teškaš, dok je Miočić drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.