Jarni: Nemojmo smatrati da Petković može napraviti čuda

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

BRUNO PETKOVIĆ (29) zabio je gol u pobjedi Hrvatske 4:1 u Egiptu u finalu ACUD kupa. Cijeli turnir prenosila je Nova TV te je Robert Jarni bio jedan od dežurnih analitičara. Jarni i Petković imaju svježu povijest - Petković ga je nazvao klaunom jer je Jarni za španjolske medije rekao da će navijati za Betis protiv Dinama u Konferencijskoj ligi.

"Ima jedna stvar..."

Na kraju je Jarni ostao bez posla u U-17 reprezentaciji Hrvatske, a Petković je dobio novčanu kaznu. Jarni je morao komentirati Petkovića u kontekstu reprezentacije: "Sad je u špici, sad opet svi od njega očekuju da on bude taj koji će zabijati dva-tri gola, ali ima jedna stvar.

Nije isto igrati u klubu gdje ima odlične brojke i u reprezentaciji. Svaki put kad je ulazio, uvijek je zabijao. Nemojmo smatrati da može napraviti čuda. Čuda može napraviti kompletna momčad, a tko će biti egzekutor, o tom potom."

"Petković se odlično snašao"

Jarni je upitan je li za Petkovića loše što je Dinamo ispao iz Europe: "Definitivno jest. Njemu trebaju ovakve utakmice s puno više intenziteta i sve to, u našoj ligi to baš i nemamo na takvom nivou kao vani."

Potom je komentirao njegov pogodak Egiptu: "Odlično se snašao. Čak je bila i dosta teška pozicija, bio je malo nazad, ali ju je uspio dobro zakucati. Ostavili su ga skroz samoga na drugoj stativi. Naši prekidi? Imamo visinu, imamo sve, ne znam gdje tko treba stajati nakon kornera, Zlatko to određuje. Vidim da se dobro postavljaju i da napadaju loptu nakon centaršuta, što je najbitnije."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.