Jakirovića pitali smije li Sučić igrati s djecom ispred zgrade: "Vidio sam taj video"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO u subotu od 17 sati nastavlja mrtvu utrku s Rijekom na naslov prvaka. Momčad Sergeja Jakirovića igra u Varaždinu za bodove koji bi joj omogućili skok na prvo mjesto, bar privremeno, dok Rijeka ne odigra utakmicu s Lokomotivom u nedjelju u Zagrebu. Jakirović je najavio susret s Varaždinom na konferenciji za medije.

"Čestitao bih najprije svima koji vole Dinamo 113. rođendan. Nadam se da će klub doživjeti bar još toliko. Što se tiče utakmice u Varaždinu, čeka nas zahtjevan posao i momčad koja je rezultatski rasterećena. Morat ćemo dati sve od sebe da pokušamo osvojiti tri boda i preskočiti Rijeku na tablici.

Cilj nam je osvojiti naslov prvaka. Imam sve igrače na dispoziciji. Za divno čudo, Mišić se brzo oporavio. Njegova bol bila je trenutna, dva dana nije trenirao, ali od srijede je počeo. Pierre-Gabriel također je s nama, nema nikakvih problema", rekao je trener Dinama.

"Sva tri napadača mogu igrati zajedno"

"Varaždin nam je otkinuo dva boda. Dominirali smo protiv njih, onda su zabili iz jedne šanse pa smo ušli u run and gun utakmicu, nervozu. Zato pušemo na hladno. Otkad smo ispali iz Europe, igramo dobro, imamo kvalitetan trenažni proces. Pobjede u dva derbija su nam dale dobar zamah. Nemamo više gust ritam i možemo jako dobro trenirati i pripremiti se.

Napadače namjeravamo rotirati. Kulenović je malo življi od Brodića, al Brodića zovem "mali Petković". Njih trojica mogu igrati i zajedno. Radili smo dosta ovaj tjedan na realizaciji. Nadam se da će se to vidjeti sutra. Pokušavamo realizirati prilike iz jednog dodira. Samo mislimo na Varaždin, onda imamo cijeli tjedan za pripremu derbija s Rijekom.

Vidio sam video na kojem Sučić igra hakl s klincima. Dobro, Pero je tako i počeo i to se vidi na terenu po minijaturama koje on radi. Neka djeca vide da može i profesionalac igrati s njima iza zgrade. Ljudi mi nekad daju savjete. Prvi je uvijek ujutro u pekari u osam. Ima dobronamjernih ljudi, nije negativa kao što se misli. Od Hajduka je krenula ekstra pozitiva", zaključio je Jakirović.

 

Pročitajte više