Jakirović: Dobro da nismo uveli Roga. Mogli smo imati problema

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

DINAMO je pobjedom 5:0 protiv Istre na Maksimiru otvorio novu sezonu SuperSport HNL-a. Za domaću momčad dva gola je zabio Sandro Kulenović, a po jedan su dali Ronael Pierre-Gabriel, Kevin Theophile-Catherine i Arber Hoxha. Treba izdvojiti i Martina Baturinu, koji je triput asistirao. Utakmicu je komentirao trener Dinama Sergej Jakirović.

"Čestitam momcima na pristupu, imali smo sporiji ulazak u utakmicu, ali to zbog vremenskih neprilika. Nismo imali povezane redove, ali čim smo sve stavili pod kontrolu, kad smo zabili sve je bilo lakše. Mogli smo zabiti još nekoliko golova. Jako lijepa večer za nas, tek je počelo, ali ugodno otvaranje sezone.

Ma ovo je bilo dobro za prvu utakmicu, imamo još segmenata koje trebamo popraviti. Naša forma će se dizati, neki se još moraju adaptirati, ali se vide naše linije kretanja, igrači rade i bez lopte, dobro napadamo prostor. I moramo raditi kako bi bilo još bolji, onda možemo egzistirati i u Ligi prvaka", rekao je Jakirović

Dani Olmo posjetio je Maksimir

"Sad sam ga tek vidio. Zahvaljujem se svim gledateljima koji su došli, pa i onima koji su otišli, teško je gledati utakmicu. Bili smo s Olmom poslije utakmice u svlačionici, rekao sam mu da ćemo poslati ponudu za njega...

Svi su mu igrači čestitali na sjajnim igrama, na europskom naslovu, pa i vjerojatnom transferu. Možda nismo svjesni kakav je igrač tu igrao. Možda je on danas jedan od najboljih na svijetu", rekao je Dinamov trener.

Petković nije igrao

"Nismo htjeli riskirati s Brunom. Protiv Šahtara je dobio udarac, ima površinsku ranu, procijenili smo da je bolje da bude na klupi. Pa uđe ako pomogne, momčad je odradila sjajan posao. Sutra će biti u individualnom treningu", objasnio je Jakirović.

Marko Rog nije bio pravilno prijavljen u zapisnik. Nosio je krivi broj

"Dobro da nismo uveli Roga, mogli smo imati problema. Svašta bi bilo moguće, hvala Bogu da smo to vidjeli. Nažalost, nije ušao. Tko radi, taj griješi, bit ćemo puno oprezniji oko toga u budućnosti. Tko je kriv? Pa valjda onaj tko je pisao zapisnik, nisam siguran", zaključio je trener Modrih.

Tramezzani: Još vjerujem da ćemo imati dobru sezonu

"Razočarani smo zbog rezultata. Znali smo da neće biti lako, pokušali smo se pripremiti na dobar način, ali prerano su nam zabili prvi gol. Nakon 2-0 više ništa nije bilo jednostavno, teško je onda reagirati protiv Dinama.

Prvo poluvrijeme smo bili loši, gubili 3:0, to se može dogoditi na početku sezone svakome. Dobili smo lekciju, ovo je moja odgovornost. Duga je sezona ispred nas, moramo ostati pozitivni. Čestitke Dinamu, a ja i dalje vjerujem da ćemo mi imati dobru sezonu.

Ne znam koliko ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka, ne pitam to nikoga. Prejednostavno je razmišljati na taj način. Razmišljam samo o onima koje imam u svlačionici, imam dobru momčad, zadovoljan sam sa svojim igračima. Cijelu karijeru sam borac, tako će biti i dalje", rekao je trener Istre Paolo Tramezzani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.