Izbornik Nigerije: Nećemo gledati hrvatske igrače, nego se boriti s njima

Foto: Getty Images / Guliver Image

HRVATSKA će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati 16. lipnja protiv Nigerije u Kalinjingradu. Afrička reprezentacija ne zna za pobjedu u posljednje četiri prijateljske utakmice. Nigerija je izgubila od Srbije (0:2), remizirala je s DR Kongom (1:1) te je poražena od Engleske (1:2) i Češke (0:1). Izbornik Gernot Rohr respektira momčad Zlatka Dalića uoči velikog dvoboja.

"Cijenimo Hrvatsku, ali ne planiramo gledati njezine igrače, nego igrati i boriti se. Hrvatska ima fantastične igrače koji igraju u najvećim europskim klubovima i na papiru s tim imenima je puno bolja od nas", priznao je Rohr. 

Međutim, da je Nigerija jako opasna govore i pobjede nad Poljskom (1:0) u ožujku te Argentinom (4:2) u studenom 2017. godine. 

"Ponekad stvari na terenu izgledaju drugačije. Mi nemamo velike zvijezde, ali pokušat ćemo igrati momčadski s ovim mladim igračima. Vjerujemo u sebe i želimo pokazati koliko vrijedimo", naglasio je Rohr. 

Nakon prve utakmice, Nigerija će igrati protiv Islanda 22., a 3. kolo skupine D zaključiti baš protiv Argentine 26. lipnja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.