REGIJA

Iz srpskog hit kluba demantirali da ih kupuje Mamić: "Čast nam je što se interesira"

Armin Durgut/PIXSELL

PRIJE dva dana srpski MaxBet pisao je kako Zdravko Mamić, najpoznatiji bjegunac od hrvatskog zakona i čovjek koji je nepravomoćno osuđen za pljačku više od 300 milijuna kuna iz Dinama, planira preuzeti srpski klub TSC iz Bačke Topole.

Danas je stigao demantij te vijesti.

"Ne razmišljamo o promjeni vlasničke strukture kao ni o promjeni rukovodstva i nastavljamo vrijedno raditi na svom razvoju i izgradnji infrastrukture. FK TSC je polaskan medijskim navodima da je hrvatski nogometni funkcioner Zdravko Mamić zainteresiran za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba iz Bačke Topole privukao pažnju nogometne javnosti u cijeloj regiji", rekao je klupski predsjednik Janoš Žemberi pa nastavio:

"U našem se klubu svakodnevno radi na napretku kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u prvoj ligi, a možemo već reći da smo ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade i čvrsto vjerujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati kvalitetne nogometne utakmice. Naš klub, ipak, nije na prodaju."

Klub iz grada na sjeveru Srbije prošle sezone imao je debi u prvoj srpskoj ligi. Uspjeli su se izboriti za plasman u Europa ligu, gdje su u ludoj utakmici drugog pretkola ispali na penale protiv rumunjske Steaue. 

TSC trenutno živi od mađarskog kapitala koji je izgradio klubu stadion i podigao akademiju, a ima jaku podršku lokalnog stanovništva, među kojima je veliki broj etničkih Mađara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.