REGIJA

Iz Partizana brutalno izvrijeđali suca: "Oružana pljačka provalnika. Ovo je rat"

Foto: EPA-EFE

PARTIZAN igra jednu od najgorih sezona posljednjih godina i danas su poraženi 3:1 u Nišu kod drugoplasiranog Radničkog. Poveli su u 42. minuti golom Ivanovića, a onda je uslijedio preokret golovima Stojanovića, Grbića i Ranđelovića.

Posted by Fudbalski klub Partizan on Sunday, April 21, 2019

Nezadovoljni suđenjem Bojana Nikolića klub iz Beograda objavio je priopćenje na Facebooku.

"Večeras se u Nišu našao provalnik. Čovjek loših namjera. Čovjek poslan samo s jednim zadatkom - unakaziti nogometnu igru i promovirati sebe u neslavnu zvijezdu večeri. Provalnik, izvjesni Bojan Nikolić, je vješto pratio svoj plijen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudac mora imati na umu: on mora biti simbol pravde i poštenja. Tek što je Partizan poveo i kapitalizirao znatnu sigurniju i ofenzivniju igru u polju tijekom većeg dijela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj dio posla. Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vodstvu Partizana od 1:0, kao da je htio odbiti bilo kakvu pomisao savjesti i morala. Naredba pomoćnom linijskom sucu, koji je zastavicom signalizirao ofsajd poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudačkih krađa na stadionu kraj Nišave. Je li na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, je li i omiljeni i od milja u Nišu zvani Boki večeras izvršio pokaznu vježbu kako se valja obračunati s Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije? Pljačka je teško djelo. A umišljanja pljačka noću, zviždaljkom, djelo kojim se hitno mora pozabaviti nogometni savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u cjelini. Najoštrije zahtijevamo adekvatnu kaznu za počinjeno nedjelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brijega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba."

Partizan je u doigravanju za prvaka Srbije trenutačno treći, za Radničkim zaostaju 11 bodova, za Crvenom Zvezdom 15 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.