Isprika ne pomaže: Guerreru za gađanje navijača bocom najveća kazna u povijesti HSV-a

NAKON što je napadač HSV-a Paolo Guerrero pogodio plastičnom bocom navijača svog kluba nakon nedjeljne utakmice s Hannoverom, predsjednik HSV-a najavio je najveću novčanu kaznu Guerreru u povijesti kluba.

HSV je na svojoj Nordbank Areni odigrao slabo i uknjižio samo jedan bod protiv Hannovera, koji je pretposljednji na ljestvici u Bundesligi. Utakmica je završila rezultatom 0:0. Bila je to četvrta uzastopna utakmica HSV-a bez pobjede, a navijači su svoje ljubimce, među kojima nije bilo ozlijeđenog Mladena Petrića, ispratili zvižducima s travnjaka.

Paolo Guerrero, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, očito se našao uvrijeđen gunđanjem jednog navijača te ga je prije ulaska u tunel pogodio plastičnom bocom punom vode.

Guerrero se dan kasnije ispričao:


"Želim se ispričati svima kojima sam nanio štetu. S dotičnim navijačem bih volio i osobno razgovarati", rekao je na novinskoj konferenciji Guerrero.

Predsjednik HSV-a Bernd Hoffmann najavio je da će Guerrero biti kažnjen najvećom novčanom kaznom u povijesti kluba iako nije precizirao o kojem je iznosu riječ. Dodao je da klub, osim novčano, neće na neki drugi način kazniti svog nogometaša.

No, mogla bi to učiniti disciplinska komisija njemačkog nogometnog saveza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.