Interovi ultrasi prozvali Lukakua: Izdajico! Prodao si se

Foto: EPA

"NE ŽELIMO te više vidjeti, Lukaku. Sve si nas izdao. Uvijek smo te branili u teškim trenucima, a sada si nam zabio nož u leđa. Prodao si se onome tko je najviše ponudio, a ljubio si naš grb. Nisi pravi muškarac", glasi priopćenje Interovih ultrasa nakon što je objavljeno da belgijski napadač Romelu Lukaku pregovara s Juventusom.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je Fabrizio Romano objavio da je Lukaku duboko u pregovorima s Juventusom te da bi u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Chelsea i prijeći u Torino. Ne samo to, Romano navodi da je Inter bijesan na Belgijca jer ga je, kao igrača kojeg je prošle sezone imao na posudbi u svojoj momčadi, pokušao otkupiti od Chelseaja, a on se u tom periodu počeo dogovarati s Juventusom.

Pregazit će svoje riječi

Inter je ranije u ovom prijelaznom roku ponudio 35 milijuna eura fiksne odštete i pet milijuna eura bonusa za Lukakua i Chelsea je to navodno bio spreman prihvatiti na račun ranijih dobrih odnosa između klubova. Ipak, kad je Inter saznao da Lukaku sprema izdaju, i to izdaju razmjera kakvih Serie A ne pamti, povukao se iz pregovora.

"Što ako u budućnosti dobijem ponude Juventusa ili Milana? Ništa, ništa. Ponavljam - ništa. Nema šanse da ikad pristanem na taj transfer. Juventus me htio prije Intera, ali kad je Conte preuzeo Inter, odabrao sam doći u Milano. U Italiji za mene postoji samo Inter", govorio je Romelu Lukaku u prosincu 2021. godine kao nogometaš Intera. Danas, nešto manje od dvije godine kasnije, čini se da će pogaziti svoje riječi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.